Sats og Tegn

 

Kære kunde!

Da jeg i 1989 tog springet fra lønmodtager til selvstændig og oprettede Sats & Tegn, havde jeg blot to emner i kundekartoteket: En lokal sportsforretning, for hvem jeg skulle lave annoncer, og den lokale avis, Viborg Stifts Folkeblad, som gerne ville kunne trække på mig til opsætning af annoncer og redaktionelt stof, når avisens grafikere selv havde for meget at se til.

 

19 medarbejdere

Naturligt nok var Sats & Tegn derfor et én mands foretagende fra starten. Men i takt med den øgede tilstrømning af kunder, blev der snart brug for først én og siden flere medarbejdere. I dag har vi 15 ansatte grafikere.  Hovedparten af disse har deres arbejdsplads hjemme.

 

Både reklamebureau og grafisk virksomhed

Gennem årene har Sats & Tegn løbende ændret karakter, så firmaet i dag er en kombination af en grafisk virksomhed og et full service reklamebureau, der løser opgaver til kunder fra hele landet.

 

Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Høj kvalitet, god service og korte leveringstider er nøgleord for den måde, hvorpå vi driver Sats & Tegn. Samtidig fastholdes et prisniveau, der er absolut konkurrencedygtigt i forhold til priserne hos kollegerne i branchen.

 

Kom til en snak og en kop kaffe

Har du en opgave, eller vil du gerne lære os nærmere at kende, så kig indenfor til en snak og en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig!

 

Venlig hilsen

Jan Thorup

Indehaver, Sats & Tegn