Hvad siger kunderne"Vi har gennem mere end 20 år haft et fortrinligt samarbejde med Jan Thorup og Sats & Tegn, der står for al markedsføring af vores autoforretninger i Viborg, Skive og Aars – lige fra annoncer og tryksager til sponsoraftaler o.l. Samtidig med at Jan Thorup er kreativ, har han en meget praktisk tilgang til opgaverne. Han gør ikke tingene mere indviklede, end de er, og udfører altid sit arbejde til vores fulde tilfredshed: Samvittighedsfuldt, hurtigt, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser."

- John Laursen, direktør, Jørgen Laursen A/S, aut. Opel- og Fiat-forhandler, i Viborg, Skive og Aars"Bortset fra SuperBest-kædens ugentlige tilbudsavis, der udarbejdes centralt, står Sats & Tegn for produktionen af alt vores grafiske materiale og for af al vores lokale markedsføring. En opgave, som firmaet har løst til vores fulde tilfredshed gennem mange år. Jan Thorup er selv fast kontaktperson og sparringspartner på alle vores opgaver og har derfor et grundigt kendskab til vores forretning og det, vi står for. Det er en stor fordel. Samtidig er han hurtig til sine ting. Har vi en hasteopgave, bliver den ofte løst fra dag til dag. Sommetider samme dag. Det kan man da kalde effektivitet."

- Lasse Lauritsen, butikschef, Frost SuperBest, Viborg"Høj kvalitet. Hurtig levering. Absolut konkurrencedygtige priser. Det er vores oplevelse af Sats & Tegn, som står for alle vores tryksager - fra visitkort, brevpapir og kuverter til annoncer og brochurer. Vi har haft et mangeårigt fortrinligt samarbejde med Jan Thorup, der også er en god sparringspartner, når vi har brug for en kreativ reklameløsning. Som f.eks. da vi skulle bruge en reklamefolder til brug for en sponsorevent i den lokale fodboldklub, Viborg FF. I stedet for en traditionel A5-tryksag blev det til en rund folder med form som en fodbold, som skabte megen positiv opmærksomhed."

- Statsaut. revisor og medindehaver Bo Sørensen, Ullits & Winther, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Viborg"Sats & Tegn er et kompetent, alsidigt og hurtigt arbejdende firma, som vi i mange år har haft et fortræffeligt samarbejde med. Firmaet påtager sig både små og store grafiske opgaver og reklameløsninger, så vi bruger dem til stort set alt fra visitkort til prislister, flyers og mindre brochurer. De leverer altid god kvalitet, prisen er rimelig, og så er de meget fleksible. Det er altid let at få fat på Jan Thorup, når vi f.eks. gerne vil have sparring om løsningen af en konkret opgave. Også det gør ham værdifuld som samarbejdspartner"

- Salgsdirektør Claus Nielsen, JKE Design, Jerslev"Da Jan Thorup startede Sats & Tegn i 1983, var Viborg Stifts Folkeblad hans allerførste kunde. Dengang gjaldt det primært opsætning af annoncer og tilbudsaviser, når vi havde behov for lidt ekstra kapacitet. Gennem årene har vores samarbejde fået væsentligt større omfang. I dag står Sats & Tegn for opsætning af samtlige sider samt produktion af en stor del af annoncerne til 16 af Berlingske Mediers ugeaviser. Jan og hans folk arbejder hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Samtidig er de meget fleksible, hvilket betyder meget i vores branche."

- Salgschef Jan Sørensen, Viborg Stifts Folkeblad
Vi kan også hjælpe dig! Kontakt os og hør om dine muligheder.